Το Εστιατόριο Μελών του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, υπό τον Chef Ευθύμη Παναγιωτόπουλο, από τον Ιανουάριο του 2025 είναι διαθέσιμο για επαγγελματικά γεύματα.
Σε μια μοναδική τοποθεσία με θέα τις ακτές της Αττικής και τον Σαρωνικό μπορείτε εσείς και οι συνεργάτες σας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 13.00-17.00, να απολαύσετε τα παρακάτω μενού:
Μενού Α΄
ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ
Σούπα ημέρας
ή
Μοσχαρίσιο καρπάτσιο με φύλλα ρόκας
ή
Γαλλική σαλάτα με αβοκάντο και ξηρούς καρπούς
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Ριζότο με μανιτάρια
ή
Φιλέτο σολομού με σπανάκι
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Σβίγκοι με παγωτό
Φρούτα
Μενού Β΄
ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ
Σεβίτσε από λαβράκι
ή
Σαλάτα με αβοκάντο και γαρίδες
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Ριζότο καραβίδας
ή
Φιλέτο μοσχαρίσιο με πατάτες τηγανιτές
ή
Τσιπούρα ψητή με πατάτες écrasées
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Σβίγκοι με παγωτό
Φρούτα
ή
Μους σοκολάτας
Επιπλέον, ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων μπορεί να εξυπηρετήσει τα Μέλη
και τους επισκέπτες του ΝΟΕ.
Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε
210 4133108 – 210 4133489
email: reservations@ycg.gr